pondělí 20. května 2013

Genialita hraničí se šílenstvím

Pusťte si k tomu tohle... Já si u toho a při kontrole připadala jak v rauši :DDDDD

Zdáááááár mimozemšťani a vy ostatní :D Kdo by to byl řekl? Já mám dobrou náladu! Kecám! Je to tak! Stará mamča Fredie je podělaná z králíků! Ale proč? Protože jsou to králíci! Nikdy nevíte, kdy ovládnou svět! Ale bude to brzo. Protože nory jsou spojený! Jasně smysl to dává jako okurka!

Ale bacha na židumináty! Inkognitous se sice snaží, ale židumináti jsou ženyální! Nikdo neví kdy, ani kde, ale jednou vám sní mrkev! *na zemi* chápu... přijde to vtipný jen mě... ale komu to vadí?

Jhonie! Ona tady chudák lítá a já tu sedím na stromě a pletu kakao! Chudák kakao! Nic takového by si nezasloužil nikdo! Jen Strom! To jsou taky potvory! Ale to je jiná! *zase na zemi* Za to může strom! Já t říkala! Jsou to potvory! Obzváště Hugo! To je taková děvka! Šuká tady s Jaksonem!

Kyuuuu Hugo a Jakson! Hello *výbuch* jste mrtví! Mine turtle vás zabila! Všechny Myachachachá! A to ani nemluvím o mé schopnosti vymyslet vražednou zbraň z čehokoliv! Třeba jsem pozabíjela dinosaury! Já tedy ne, ale mine turtle ano! Tak na ni bacha! Jakmile řekne Hello zdrhej *na zemi* Everybody do the flop!  *zase na zemi*Yah baby.. Thats me...  Jsem poník!  Nejsem, to Charlie.. *už z principu a z modřin od padání stanuje na zemi* Měli byste vidět, co dělají! ÚCHYLÁCI... Hlavně, že Trojúhelník Charlei se ztratil! Pche! Kdo ho bude hledat? Já ne! Nechme ho ztracenýho! Bez jeho žvástů o světovím míru je nám všem líp!

Králík! Co tu dělá... A má hodinky...? To je jako z Alenky! Kurva lidi... Já jsem Alenka? Hohoho! Tak to ses spletl králíku! Já jen ovce! Jasně... To nedává smysl ani mě... Ale Kyuuuuu  Hugo mrdá Jaksona! Kdo by nebyl takoví... Uslintaný?

sdiaglgaůi Sakra! Lidi..? Já šílím... Ale vážně... Páč toto jsou moje myšlenky... A kdo to řeší...

Je vedro... Chtělo by to vánoce! Ano! Budeme mít vánoce! A uděláme tajného santu! Já si vytáhla... Mine turtle! Co jí dám..? Co mají rády želvy s minou na krunýři? Jasně... chápu... Mají rády kolibříky! Dám jí teda Huga! Mrtví kanárek je skoro jako kolibřík! Tak.... *Mine Turtle sežrala Huga* A je po srandě! Nikdo nemrdá Jaksona! Co budeme dělat? Uděláme z Charleiho děvku! Ale z  jakýho..? No... Asi jednorožce! Trojúhelník se ztratil! To jsou vánoce! Mine turtle tráví Huga, Charlie dělá Ztryptýs... Snad se to nezvrhne v Orgie... To by mi tak scházelo... Mít sex s imaginárníma kamarádama.. Bože! Jak hluboko jsem klesla? Ne! Bože ne! Ty na mě čtrnáct let sereš, tak já seru na tebe! A just budu šukat s imaginárníma kamarádama! To ani není trestný! A nedalo by se to nazvat masturbací..? No... To je jedno.. :D Hlavně, že všichni žijou! Kromě Huga! Chudák... Toho jsem zabila já... Jo, jasně... Poinat? Žádná není! Myachachachá....

2 komentáře: